Punkt 1 i Svendborg på sydfyn
 
 
 
NAVIGATION
Tilmeld nyhedsbrev

Email:

Navn:

By:

Tlf.:

 

Torben Frederiksen, Salgskonsulent

  Torben Frederiksen
   

Torben Frederiksen (årgang 1954)

 

Jeg er bare go' til det der med hvidevarer

 

Hvis læseren synes at udtrykket her ovenover virker bekendt, er det ikke tilfældigt. Det er heller ikke tilfældigt, at Torben er en af hovedpersonerne i Ringe bys nye punkt 1 butik, der ligger centralt på byens torv. Torben er nemlig om nogen en sand hårde hvidevare-mand, der har arbejdet i branchen det meste af sit liv.

 

- Jeg havde 25 fantastiske år som ejer af HVIDEVAREDOKTOREN i Faaborg og her i Ringe. Inden det kom så vidt, blev jeg udlært elektriker i Ferritslev. Her fandt jeg hurtigt ud af, at jeg godt kunne lide at reparere hårde hvidevarer. Jeg søgte derfor et job som hvidevarereparatør hos PVN ”Den gamle smedje” i Ringe, hvor jeg var i 10 år. Jeg fik så lyst til at være selvstændig og startede firmaet HVIDEVAREDOKTOREN som et rent servicefirma, men begyndte dog ret hurtigt også at sælge hårde hvidevarer. Efterhånden som firmaet voksede, ansatte jeg montører til at reparere, og tog selv sælgertjansen, hvor jeg nød at snakke lidt mere med kunderne. Det er jo begrænset hvor meget man kan snakke med kunden om deres defekte køleskab. Til gengæld er det en fornøjelse at vejlede dem, hvis de overvejer at skifte varen ud.

 

Og det mestrer Torben. Et liv i og med hvidevarer har gjort, at han er lidt af en erfaren herre på området, og det kommer til udtryk, når kunderne henvender sig til ham. – Nu skal jeg jo passe på hvad jeg siger, men faktisk synes jeg selv, at jeg er godt til at forklare kunderne, hvorfor de skal købe et specifikt produkt. Man skal ikke gøre tingene mere komplicerede, end de egentlig er, og for mig handler det om at guide kunden hen til det rette produkt, der matcher behovet. Hvis kunden har set et billigt produkt, vil jeg ærligt have det rigtigt skidt, hvis kunden efterfølgende fortryder købet, fordi jeg ikke gav en grundig vejledning. Det er netop denne udfordring jeg nyder ved mit job: at sørge for at kunden får en god købsoplevelse.

 

Torben er, på 32 år gift med Lis,  som er sygeplejerske, og har 3 børn. Deres ældste søn som er ingeniør  bor i Skotland, og familien drager gerne af sted op til ham et par gange eller tre om året. Ellers vælger Torben og hustruen at tage en tur over Øresund. Her bor datteren som er social og sundhedsassistent nemlig. Tredje arving på stammen bor stadig hjemme i familiens hus i Faaborg og er i lære som butiksslagter. Og det er netop i Faaborg, at Torben deltager i arbejdet i Lions Club, hvor der samlers penge ind til gode formål, under mottoet, VI HJÆLPER DEM DER HAR MINDRE END OS SELV. – Det handler om at skabe glæde og have med andre mennesker at gøre, og det er netop hvad mit arbejdsliv handler om: at have kontakt til glade kunder og køre tilfreds hjem hver dag efter en god dags arbejde.

Jo, Jeg er bare go' til det der med hvidevarer.

 

 

punkt1 Svendborg

Punkt1 Svendborg

Vestergade 167d

Svendborg storcenter

5700 Svendborg

Tlf.: 62 22 06 51
Fax.: 62 22 02 51

sydfyn@punkt1.dk

 

 

Mød personalet

Søren Grevelund