Punkt 1 i Svendborg på sydfyn
 
 
 
NAVIGATION
Tilmeld nyhedsbrev

Email:

Navn:

By:

Tlf.:

 

Svend Erik Nielsen, Souschef

  Svend Erik Nielsen
   

Svend Erik (årgang 1957)

 

"Se muligheder frem for begrænsninger"

 

- Omstillingsparathed! Svaret kommer prompte, da Svend Erik bliver spurgt om, hvad der er en af de vigtigste egenskaber for hans vedkommende. Beviset ligger lige for: efter at have været indehaver af Tuborgdepotet og derigennem været chef for 25-30 ansatte igennem mange år, sadlede Svend-Erik pludselig om og valgte i stedet at blive chef i en biludstyrsbutik. - Den hed Bilfakta, og jeg var egentlig glad for butikken, men den blev solgt og så måtte jeg finde noget nyt at foretage mig. Her bød der sig en stilling som lagerchef i Kvickly, og den stilling havde jeg, indtil jeg blev lastbilschauffør for min bror. Det betød ganske vist at jeg pludselig skulle tage det store kørekort, men jeg elsker udfordringer og at gå til dem med gåpåmod og godt humør.

 

Svend Erik er om nogen en regulær arbejdshest. Han har igennem mange år haft en arbejdsuge, der er noget længere end gennemsnittet, og samtidig har han passet en række tillidsposter, som også kostede ham en del tid og arbejde, men det ofrer Svend Erik gerne, hvis han fornemmer at det går til et godt formål. Og det var netop hvad det gjorde i de mange år, hvor han arbejdede ihærdigt for bedre forhold til de svage.

 

- Jeg sagde ja tak til en række bestyrelsesposter, hvor fokus lå på handicappedes forhold. Jeg var således engageret i bestyrelsesarbejdet på Strandvænget i Nyborg samt i Multihusgruppen, og så har jeg fordybet mig i arbejdet i Landsforeningen for evnesvages vel. Det kostede meget arbejde, og min familie så ikke så meget til mig dengang. Heldigvis havde jeg min kones og mine børns opbakning, og det har været det hele værd - også selv om mit helbred til sidst sagde stop.

 

 I dag "nøjes" Svend Erik med at gå på arbejde i Punkt 1. Det er hans kolleger glade for. Svend Erik er kendt for at besidde det gode humør, og han er meget glad for at gå på arbejde hver dag. - Der ligger hele tiden nye udfordringer, og jeg forsøger hele tiden at bevare det positive livssyn og se muligheder frem for begrænsninger. Trods økonomisk krise og hvad der ellers kommer af "barrierer", er vi nødt til at indrette os efter forholdene og så ellers tage fat derfra. En solid arbejdsindsats kædet sammen med det gode humør - så går det næppe helt galt, konstaterer Svend Erik.

 

- Det gælder jo også på fodboldbanen i Skårup, hvor jeg hygger mig med gutterne. En pilsner og en bid brød bagefter er med til, at jeg bevarer det gode humør. Det samme er gældende, når jeg er sammen med min kone og voksne børn - uanset om det så er hjemme i privaten, i det græske øhav, på campingpladsen eller i et sommerhus ved Vesterhavet, siger Svend Erik, der indvier os i en hemmelighed på falderebet: - Jeg vil så gerne lære at spille harmonika, men onde tunger påstår at det lærer jeg aldrig - heller ikke selv om mit gåpåmod og humør er stort...

 

Send en mail

 

 

punkt1 Svendborg

Punkt1 Svendborg

Vestergade 167d

Svendborg storcenter

5700 Svendborg

Tlf.: 62 22 06 51
Fax.: 62 22 02 51

sydfyn@punkt1.dk

 

 

Mød personalet

Svend Erik Nielsen