Punkt 1 i Svendborg på sydfyn
 
 
 
NAVIGATION
Tilmeld nyhedsbrev

Email:

Navn:

By:

Tlf.:

 

John Jakobsen, Salgskonsulent

  John Jacobsen
   

John (årgang: 1968)

 

"Den største udfordring er at finde motivation til at blive bedre"

 

Med 18 år i hårde hvidevarebranchen ved John hvad det handler om: - Forretning er ikke kun indtjening. Det er bestemt også at yde en god service over for kunderne, så vi ser dem i butikken igen, siger John, der sætter en ære i at få et skulderklap fra kunder, når de forlader butikken. - Det vigtigste for mig er at levere gode råd og vejledning, så kunderne får det, de har behov for.

 

 

John mestrer alle facetter, når det handler om Punkt 1's varesortiment. Han sætter desuden stor pris på nye modeller, for han er konstant på udkig efter udfordringer. Dels gælder det om at afsøge nye områder og dels sætter John en stor ære i at se kunden igen. - Jeg er ikke det man kalder en pistolsælger. Det er kunden og kundens behov, der er i centrum, og det er den opgave jeg forholder mig til, siger John som er meget glad for at arbejde i butikken.

 

- Forretningen er lys, åben og indbydende, og den ligger efter min mening i nogle perfekte omgivelser med masser af parkeringspladser lige ved døren. Desuden er vi et perfekt team, hvor alle besidder et stort branchekendskab, og vi yder alle en indsats for at skabe gode oplevelser. Det er alt andet lige en kæmpefordel for kunderne, siger John som er gift og har to børn. Sammen nyder de ferier rundt i Danmark, hvis de altså ikke rejser sydpå til solens varme.

 

Fritiden bruger John i Tved Bordtennisklub. Her er han både formand og aktiv spiller, og sport spiller en stor rolle i hans og familiens liv. Håndbold, fodbold og bordtennis står på programmet i ugens løb, så der er fart på i Johns fritid. - Derfor er det også rart at slappe af til en god film i biffen en gang imellem. Desuden tager vi til koncerter i ny og næ, siger John, som røber at han godt kan lide en omgang solid rock med AC/DC.

 

Send en mail

 

 

punkt1 Svendborg

Punkt1 Svendborg

Vestergade 167d

Svendborg storcenter

5700 Svendborg

Tlf.: 62 22 06 51
Fax.: 62 22 02 51

sydfyn@punkt1.dk

 

 

Mød personalet

Torben Olsen